BLOGG

I år firar Middlepoint 10 år och i och med detta välkomnar vi är ett nytt spännande kapitel!⭐️ Cissi Meltzer lämnar nu över VD posten till Pontus Esbo. Cissi kommer att vara kvar i företaget som operativ styrelseordförande och vi ser fram emot denna nya era!

Våra grymma stjärnor Emma och Lovisa blev augustis månadens medarbetare⭐️

Idag möter vi vår duktiga flexare Vilma!⭐️ Hur länge har du jobbat på Middlepoint?
Jag har jobbat på Middlepoint sedan juli 2018 så över ett år.
Vad är det roligaste med ditt jobb?
Det roligaste med mitt jobb är att jag lär mig nya saker varje dag och hela tiden utvecklas och utmanar mig själv. Jag inspireras av att dagligen träffa olika människor och företag som alla är unika.
Beskriv dig själv med 3 emojis?
🙋🏼‍♀️🌞🤩

Servicediplomering 2018

För några veckor sedan gick vår efterlängtade servicediplomering av stapeln. Vi samlades ute på vår konferensanläggning i Kista där dagen fylldes av föreläsningar, bland annat Peppe Ekmark som höll i ett otroligt inspirerande föredrag. Efter lunch spelade vi vårt servicespel innan konsulterna diplomerades i service! Tack för en fantastisk dag fylld av inspiration och engagemang!

Servicediplomering

Bättre sent än aldrig! Här kommer bilderna från Servicediplomering i höstas och vi vill återigen tacka alla som kom och delade den här fantastiska dagen tillsammans med oss. Dagen började med att Mathias Celinder höll föredrag för oss om service och framtiden, därefter pratade vår VD Cissi innan vi åt lunch tillsammans. På eftermiddagen spelade vi tillsammans vårt servicespel med ett test som resulterade i att alla blev diplomerade servicekonsulter.

Epicenter

Här kommer en liten hälsning från våra duktiga konsulter Nina och Louise på Epicenter. Härliga arbetslokaler måste vi säga.

AW på Middlepoint

Förra veckan styrde Middlepoint en liten AW på kontoret. Det var ett stort härligt gäng som kom förbi för att mingla lite över ett glas.

MOBILIAS EGNA HONUNG

Här är Alice, vår duktiga konsult i receptionen i Mobilia nere i Malmö. Häromdagen så delade de ut Mobilias egna honung till klubbemedlemmarna i centrumet. Honungen har Mobilia själv odlat på sitt tak.

KONE EVENT

Förra helgen hade vår kund KONE event i Kungsträdgården. Vår duktiga konsult Freja var på plats utklädd som KONE-maskot och fotades tillsammans med vår statsminister Stefan Löfven samt Finlands statsminister Juha Sipilä.

Middlepoint Sommarfest 2017

Innan sommaren drog igång hade Middlepoint sommarfest på huvudkontoret. Vi grillade hamburgare och minglade med fräsch bål. Efter maten var det dags för lekar och vi skrattade, sjöng och sprang runt och det kändes som att alla verkade uppskatta kvällen. Tack till alla som var med och gjorde kvällen till den bästa sommarfesten hittills. Nu ser vi fram emot en rolig höst tillsammans!