BLOGG

Servicediplomering 2018

För några veckor sedan gick vår efterlängtade servicediplomering av stapeln. Vi samlades ute på vår konferensanläggning i Kista där dagen fylldes av föreläsningar, bland annat Peppe Ekmark som höll i ett otroligt inspirerande föredrag. Efter lunch spelade vi vårt servicespel innan konsulterna diplomerades i service! Tack för en fantastisk dag fylld av inspiration och engagemang!

Servicediplomering

Bättre sent än aldrig! Här kommer bilderna från Servicediplomering i höstas och vi vill återigen tacka alla som kom och delade den här fantastiska dagen tillsammans med oss. Dagen började med att Mathias Celinder höll föredrag för oss om service och framtiden, därefter pratade vår VD Cissi innan vi åt lunch tillsammans. På eftermiddagen spelade vi tillsammans vårt servicespel med ett test som resulterade i att alla blev diplomerade servicekonsulter.

Epicenter

Här kommer en liten hälsning från våra duktiga konsulter Nina och Louise på Epicenter. Härliga arbetslokaler måste vi säga.

AW på Middlepoint

Förra veckan styrde Middlepoint en liten AW på kontoret. Det var ett stort härligt gäng som kom förbi för att mingla lite över ett glas.

MOBILIAS EGNA HONUNG

Här är Alice, vår duktiga konsult i receptionen i Mobilia nere i Malmö. Häromdagen så delade de ut Mobilias egna honung till klubbemedlemmarna i centrumet. Honungen har Mobilia själv odlat på sitt tak.

KONE EVENT

Förra helgen hade vår kund KONE event i Kungsträdgården. Vår duktiga konsult Freja var på plats utklädd som KONE-maskot och fotades tillsammans med vår statsminister Stefan Löfven samt Finlands statsminister Juha Sipilä.

Middlepoint Sommarfest 2017

Innan sommaren drog igång hade Middlepoint sommarfest på huvudkontoret. Vi grillade hamburgare och minglade med fräsch bål. Efter maten var det dags för lekar och vi skrattade, sjöng och sprang runt och det kändes som att alla verkade uppskatta kvällen. Tack till alla som var med och gjorde kvällen till den bästa sommarfesten hittills. Nu ser vi fram emot en rolig höst tillsammans!

MIDDLEPOINT I MOBILIA

Äntligen kan vi berätta att Middlepoint fått äran att öppna upp köpcentrumet Mobilias nya servicedisk och vi välkomnar bästa Pernilla och Karin som kommer att jobba i disken. Det här kommer bli ett otroligt spännande uppdrag och Miriam, vår operativa chef inom köpcentrum, var nere i Malmö för öppningen av servicedisken.

 

LEDARSKAPSUTBILDNING

Igår var huvudkontoret på ledarskapsutbildning. Det var sista av totalt tre gånger och det känns otroligt spännande och vi är supertaggade på att fortsätta utvecklas och bli ännu bättre! Här är några bilder från första gången vi deltog.

MILSPÅRET 2017

För några veckor sedan sprang några Middlepointare in våren tillsammans. Milspåret är 5 respektive 10 km och sträcker sig runt Djurgårdskanalen. Vi var ett taggat gäng löpare som sprang 5 kilometer varav några kämpar som klarade av milen. Det var superfint att springa tillsammans när solen gick ner och vi hade ett gäng väskpassare som peppade när löparna sprang i mål.