SOLNA CENTRUM

solna centrum

Vi valde Middlepoint som leverantör till vår reception i Täby Centrum på grund av att vi visste att de arbetar seriöst med service och att de är duktiga på att hitta kompetenta konsulter.

Vi har haft Middlepoint som samarbetspartner under 1,5 år och under denna tid har de utvecklat många rutiner som har gett receptionen ännu högre kvalitet. Det handlar om kundbemötande och service men även om praktiska rutiner, som hur vi hanterar upphittade saker och gör beställningar.

Cissi Meltzer har alltid varit snabb att agera de tillfällen vi har haft klagomål eller då det har uppstått situationer med kunder som utryckt missnöje med personalen. Hon har alltid kunna lösa problemen snabbt och effektivt, genom samtal med personalen eller genom att göra omorganisationer. Allt för att driften av receptionen ska löpa så smidigt som möjligt och för att vi i centrumledningen inte ska behöva lägga tid på sådant.

Vi är mycket nöjda med Middlepoint som serviceleverantör för receptionen och ser fram emot ett fortsatt samarbete under det närmsta året.

Erika Lundström

Centrumchef Täby Centrum

Webbplats: www.solnacentrum.se