RECEPTION

Vi brinner för det första intrycket och vi älskar det vi gör!

Middlepoint-jobba-hos

Varför ska ni outsourca er viktiga reception

Därför att ni kan få det bästa och ändå slippa arbetet. Middlepoint erbjuder effektiva och kvalitetssäkrade receptionstjänster med fokus på Kvalitet, proaktivitet och personlighet på entreprenad.

– Låt oss på Middlepoint ta hand om rekrytering, schemaläggning, utveckling och kvalitetssäkring av er reception.

Grundfunktionen i receptionsservice är att vara varumärkets ansikte utåt, välkomna och ta hand om besökare samt att motverka att obehöriga personer tar sig in.
Receptionerna är ert ansikte utåt mot kunder, leverantörer och andra kontakter samt internt mot era viktiga medarbetare. Receptionen är ofta det första en gäst möter och det är därmed här som besökaren får sitt första intryck av ert varumärke. Det är därför avgörande att receptionen representerar och kommunicerar ert varumärke.
Att vårda era kunder och leverantörer är viktigt – en lika viktig funktion för Middlepoints servicekonsulter är att vara en trivselspridare för alla företagets medarbetare.

Då det föreligger krav på extra hög servicenivå erbjuder Middlepoint separata servicecenter, som i huvudsak riktar sig till kundens medarbetare. Detta är ett komplement till receptionen där dina medarbetare kan göra beställningar utifrån utbud som vi sätter tillsammans.
Vi är vana att arbeta med företag och institutioner som kräver extra säkerhet och hanterar idag både stora börsbolag och skyddsobjekt.
Utöver långsiktiga bemanningsuppdrag erbjuder vi alltid ”Personal by the hour” vid toppar av högre servicekrav eller behov.

Ditt varumärke – Vår service!