Middlepoint söker eventpersonal!

VI SÖKER STUDENTER FÖR ÅTERKOMMANDE EVENTUPPDRAG

Vi ska göra skillnad och det innebär att vi alltid vill mer!
Middlepoint erbjuder professionell service med känsla för det lilla extra och därför ställer vi höga krav på våra medarbetare. Nu söker vi likasinnade som med serviceanda och flexibilitet vill ta sig an rollen att bli vår nya servicekonsult. Middlepoint placerade sig som nummer elva i Dagens Industri Gasell 2014 med en tillväxt på över tusen procent.

Hur ser din arbetsdag ut?
Middlepoint söker personal för återkommande eventuppdrag. Uppdragen genomförs hos våra kunder runt om i Stockholm. I denna roll bemöter du kunder och anställda utifrån Middlepoints mentalitet och koncept som bygger på att göra intryck, trivselspridning och ett välkomnande utöver det vanliga.

Vem söker vi?
Du arbetar professionellt och i enlighet med Middlepoints serviceanda. Som person är du ansvarsfull, noggrann, strukturerad och flexibel. Du tycker om att träffa nya människor och vill alltid leverera det lilla extra. Du är positiv, har skinn på näsan, stresstålig och ser möjligheter istället för problem.

För att arbeta i vårt team måste man vara en självständig individ som samtidigt förstår och gillar vikten av teamarbete. Motivation, mål, utveckling och arbetsglädje som känns är våra värderingar inom HR.

Och givetvis brinner du för service lika mycket som vi! Vi levererar Stockholms bästa Serviceprofiler
Vi söker dig som har erfarenhet inom serviceyrket.

Stämmer beskrivningen in på dig, ansök med CV och personligt brev till jobba@middlepoint.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *