OM MIDDLEPOINT

Facility Management som överraskar!

Middlepoint vänder sig till näringslivet, fastighetsägare och dess hyresgäster med ett identitets- och profilbyggande servicekoncept. Middlepoint etablerar moderna och nytänkande servicekoncept tillsammans med både fastighetsägare och näringslivet.

MIDDLEPOINT42

Målet är att dina besökare och dina medarbetare ska få den  bästa servicen på ditt kontor. Med fokus på ett nära samarbete, flexibilitet, kvalitet och arbetsglädje sprider Middlepoints servicekonsulter en känsla utöver det vanliga – vi kan service som överraskar!

Skräddarsydd service på hög nivå!

Våra servicekonsulter arbetar med att få varje enskild individ att känna sig betydelsefull och sedd. Vi ger den bästa servicen – vare sig det gäller receptionsservice, konferensservice/event, administrativ service eller concierge. Vi vill alltid mer!

Varje uppdrag utformas utifrån kundens specifika önskemål och behov, på så sätt skapar vi mervärde för både medarbetare och besökare.

jobba-hos-middlepoint

Middlepoint erbjuder ett helhetskoncept inom internservice, konferens och bemanning som är anpassade efter dina behov så att ditt företag och dina medarbetare ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet.

Genom att låta Middlepoint ansvara för er reception och internservice ser vi till att servicetjänsterna utvecklas och överträffar era förväntningar. Middlepoint skapar levande och attraktiva arbetsplatser med stark identitet.

Vi har kollektivavtal och är medlemmar i Kompetensföretagen. Sedan januari 2021 är Middlepoint även ISO-certifierade inom kvalité (9001) och miljö (14001).

Vi anser att du och dina medarbetare förtjänar det lilla extra!