Servicekonsulter till Information – och Servicecenter i Mall of Scandinavia, Skandinaviens största köpcentrum

 

Middlepoint, nominerad till Dagens Industris Gasell 2014, med en tillväxt på över tusen procent söker nu flera starka serviceprofiler till Mall of Scandinavia

Vill du vara med och göra skillnad, utvecklas i din arbetsroll och påverka din arbetsmiljö? Vi söker dig med stark servicekänsla som vill vara med och utveckla Middlepoints servicekoncept i en dynamisk miljö.

Arbetsuppgifter
Som servicekonsult bemöter du kunder och besökare i Mall of Scandinavia professionellt, i enlighet med Middlepoints värderingar. Du kommer vara ansiktet utåt för varumärket Mall of Scandinavia och vara väl insatt i dess serviceutbud. Som servicekonsult agerar du som en förlängd arm till centrumledningen. Med proaktivitet och engagemang arbetar du, tillsammans med ditt team, löpande med utvecklingen av Mall of Scandinavias rutiner och processer för serviceutbudet. Mall of Scandinavia är ett eventbaserat köpcentrum med en internationell publik där du kommer att få leverera service i världsklass!

Vi söker DIG som:
-Är ansvarsfull, noggrann och strukturerad
-Tycker om att skapa och bygga långsiktiga relationer
-Är flexibel och alltid är redo att leverera det lilla extra
-Är positiv, har skinn på näsan, är stresstålig och lösningsorienterad

I vårt team måste man kunna arbeta självständigt. Vi sätter värderingarna motivation, utveckling, mål och arbetsglädje högt. Givetvis brinner du för service lika mycket som Middlepoint! Vi levererar Stockholms bästa Serviceprofiler!

Grundkrav
Vi söker dig som har erfarenhet inom serviceyrket och är en duktig administratör. Du har goda kunskaper inom Office-paketet och har lätt för att lära dig nya system. Du kommer att möta människor från världens alla hörn, därför är dina språkkunskaper viktiga. Du talar flytande engelska och behärskar gärna flera språk.

Arbetstid
Anställningen är tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Arbetstiderna är förlagda till centrumets öppettider vilket innebär att du arbetar vardagar samt varannan helg. Är du vår nya servicekonsult, ansök med CV och personligt brev till jobba@middlepoint.se

MALL-OF-SCANDINAVIA-MIDDLEPOINT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *