SKARP ASSISTENT SÖKES TILL FINANCE-AVDELNING

SKARP ASSISTENT SÖKES TILL FINANCE-AVDELNING

Vi ska göra skillnad och det innebär att vi alltid vill mer!
Middlepoint erbjuder professionell service med känsla för det lilla extra och därför ställer vi höga krav på våra medarbetare. Nu söker vi likasinnade som med serviceanda och flexibilitet vill ta sig an rollen att bli vår nya servicekonsult. Middlepoint nominerades till Dagens Industris Gasellpris 2014 och 2015.

Hur ser din arbetsdag ut?
I rollen som assistent till Finance-avdelningen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara av blandad karaktär som uppdatering av kundregister, fakturahantering, arkivering samt lättare HR uppgifter. I rollen som assistent är du anställd av Middlepoint och arbetar på plats hos en av våra kunder.
Vem söker vi?
Du arbetar professionellt och i enlighet med Middlepoints serviceanda. Du har ekonomiskt sinne, jobbar självständigt och har gärna arbetat eller studerat företagsekonomi. Som person är du ansvarsfull, noggrann, strukturerad och flexibel. Du tycker om att träffa nya människor och vill alltid leverera det lilla extra. Extern och intern kommunikation sker face-2-face, via mail och över telefon. Du är positiv, har skinn på näsan, stresstålig och ser möjligheter istället för problem.
För att arbeta i vårt team måste man vara en självständig individ som samtidigt förstår och gillar vikten av teamarbete. Motivation, mål, utveckling och arbetsglädje som känns är våra värderingar inom HR.Och givetvis brinner du för service lika mycket som vi! Vi levererar Stockholms bästa Serviceprofiler! Vi söker dig som har erfarenhet med administrativt arbete. Du har mycket goda kunskaper inom Office-paketet och har lätt för att lära dig nya system.

Varaktighet/Arbetstid
Anställningen är en projektanställning på heltid med start omgående och en varaktighet om ca sex månader. Stämmer beskrivningen in på dig, ansök med CV och personligt brev till jobba@middlepoint.se


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *