Middlepoint söker nya servicekonsulter

Vi ska göra skillnad och det innebär att vi alltid vill mer!

Middlepoint erbjuder professionell service med känsla för det lilla extra och därför ställer vi höga krav på våra medarbetare. Nu söker vi likasinnade som med serviceanda och flexibilitet vill ta sig an rollen att bli vår nya servicekonsult. Middlepoint placerade sig som nummer elva i Dagens Industri Gasell 2014 med en tillväxt på över tusen procent.

världens-bästa-service-Middlepoint

Vem söker vi?
Du arbetar professionellt och i enlighet med Middlepoints serviceanda. Som person är du ansvarsfull, noggrann, strukturerad och flexibel. Du tycker om att träffa nya människor och vill alltid leverera det lilla extra. Extern och intern kommunikation sker face-2-face, via mail och över telefon. Du är positiv, har skinn på näsan, stresstålig och ser möjligheter istället för problem.

För att arbeta i vårt team måste man vara en självständig individ som samtidigt förstår och gillar vikten av teamarbete. Motivation, mål, utveckling och arbetsglädje som känns är våra värderingar inom HR.

Och givetvis brinner du för service lika mycket som vi! Vi levererar Stockholms bästa Serviceprofiler!
Vi söker dig som har erfarenhet inom serviceyrket och är en duktig administratör. Du har mycket goda kunskaper inom Office-paketet och har lätt för att lära dig nya system.

Varaktighet/Arbetstid
Anställningen är en visstidsanställning på ett år med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider. Stämmer beskrivningen in på dig, ansök med CV och personligt brev till jobba@middlepoint.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *